Ny medicin

Började med en ny medicin i Onsdags, skulle ha börjat på måndag redan men har inte hunnit hämta ut den. Men nu så nu har jag startat. Jag ska ta en låg dos nitro varje morgon för att se om jag börjar må bättre, utverdering om två veckor. Jag har ju nu sen jag fått den där vätskedrivande och slutat vara i stallet mått bättre och bättre. Tror inte Apan var enda orsaken utan även att något annat är galet i kroppen. Det enda är att jag har lågt blodtryck som det är, jag har fått blodtryckssänkande efter infarkten, den vätsekdrivande tabletten sänker blodtrycket och nu den nya oxå. Så igår hade jag, rätt så lågt blodtryck i vila men pulsen var högre, men den sjönk oxå ner på 50 i andra tagningen. Jag brukar ligga på 48-52

Idag blir det att städa, det ser för jäkligt ut runt Ellen bur, dammsuga och skura här uppe. Sen ska jag skriv akoreografier hela helgen, Zumba Gold närmar sig 🙂

Soligt men lite små kallt, minus 9. Men det blir varmare till dagen. De har ju lovat nattkallt en tid framöver, precis så det brukar vara denna tid på året.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: