Jumping up & down

Alltså fyyy tusan vad nöjd jag är. Jag körde ju mitt Strong pass igår och allt hör och häpna funkade felfritt!!!! Jag hade ett par sekunders lagg på ett ställe vad jag själv såg. Jag frågade de andra hur det gick och det hade gått lika bra för dem, pratade med både Helena och Mervi efteråt och de sa det samma som jag själv upplevde, stillbild i ett par sekunder och sen flöt det på. Min andning är ju som sagt mycket bättre oxå, jag orkar mer och mer. Tidigare har jag varit tvungen att ta det lugnt för att andningen dog och därmed benen! Men nu är allt på väg upp igen på alla plan! Fyyy fasiken vad skönt!

🌞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: