Bajs oxå!

Förbannat vad less jag är! Igår strulade det igen som fan när jag skulle in på passen. Först åkte jag ut ett par gånger innan Dance Mixen började men tillslut så funkade det iallafall. Sprang med mina mobiler hit och dit försökte hitta den bästa sändningen, bytte till min nya mob men inget verkade funka. Till slut fick vi det och funka och det funkade nästan hela passet fram till slutet då åkte jag ut en gång men kom in igen på några sekunder. Men sen vet ni, sen skulle jag starta pass 2 nå då jävlar hittade INGEN mobil något internet, datorn hittade ingen anslutning…. faaaan tänkte jag vad fan är det nu!!! Jag tjorvade och tjorvade, startade om datorn och 12 minuter över 19 så kom jag in tillslut! Och då var det helt plötsligt helt i synk oxå!!!! Jag vet inte vad som hände?! Så brukar det inte vara. Nåväl, jag funderade hit och dit och tänkte att det kanske är virusprogrammet, brandväggen? Så imorse har jag stigit upp och stängt av det, jag har rensat datorn från allt skräp, kört system rensningar och lite av varje…. funkar det inte nu så blir jag helt enkelt galen!!!! I natt kom jag på en grej, jag vaknade och hade världens idé men nu vet jag inte vad det var och om den var så smart heller. Ni vet i drömmar kan man ju få för sig allt möjligt som är helt ologiskt när du vaknar. Jag kommer inte alls ihåg vad det nu var som var så smart och om det ens gällde datorn…. men jag tror det 🙂

Sen är det ju det att man blir så okoncentrerad när man sen ska dansa, huvudet surrar med tankar om vad fasiken som är fel…. annars gick alla korrar hur bra som helst, det var inget sånt. Om det inte varit för dator tjaffset så hade allt varit perfekt igår! Till och med de nya låtarna gick hur bra som helst. Men tankarna for ju hela tiden i skallen, vad faaaan är feeel???! Nå skam den som ger sig, nu ska vi se då om det hade att göra med brandväggen!

🥶

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: