Veckan fortsätter

Första dagen på veckan på House of Joy, idag blir det Zumba Fitness för min del och för Ninas Piloxing. Hon har gjort en dans utbildning i helg som kommer från de som gjort Piloxing, ska bli spännande att se vad det är för nått. Det såg jätte roligt ut i de klipp hon lagt ut, så ni får hålla ögonen på vår bokningssida, det kommer upp när hon är redo 🙂

Det gick som sagt betydligt bättre för mig med mitt eget zoom konto i torsdags, men då har torsdag aldrig varit så strulig, det är ofta måndag som varit hemskt! Så idag håller vi tummarna för att det ska funka ordentligt!

🤩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: