Jobbat klart

Så där ja då var den arbetshelgen lagd till handlingarna! Skönt, ledig idag men börjar jobba imorgon igen! David som provat en tjänst hos oss de sista 6 månaderna hade sin sista dag igår. Han trivdes jätte bra hos oss men Anders vars tjänst han testade kommer tillbaka till oss. Tyckte lite synd om David han har trivats hos oss, där han varit tidigare har han inte blivit accepterad. Så nu ska han tillbaka till sin gamla tjänst en månad och efter det blir han omplacerad igen. Han ville inte sluta.

Idag blir det träna korrar nu på förmiddagen, har en ny låt som jag inte gått igenom alls…..! Bilen ska besiktas och Rasmus och jag ska ha förhör, han har ju sitt teoriprov i veckan. Savannah är hemma idag, det har varit lite jobbigare dagar igen, vi pratade mycket igår via messenger, hon ville inte att jag kommer till henne så det blev via messenger. Jag tycker så synd om henne, hon har så jobbigt mellan varven och uttrycker riktigt hur trött hon är, min kropp är trött säger hon, den måste få vila. Min lilla fina gumma, hon tror att ingen älskar henne och ger dom henne komplimanger så ljuger dom. Jag vet inte hur jag ska få henne att förstå hur älskad hon är. Jag har lite inputs och idéer, sen vet jag inte om jag är på rätt spår, jag är ingen psykolog, ingen terapeut men ingen verkar nå henne heller av de som är inkopplad så jag vet inte, jag får prova mitt sätt då. Jag önskar inget annat än att hon ska få må bra, åteminstone bättre än hon gör nu ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: