Börjat ta ut korrar

Jag har börjat ta ut vilka korrar jag ska ha till Gold, ser fram emot att starta upp igen. Men får se var vi kan vara i år! Gräs, konstgräs eller ett trädäck vore helt perfekt… men var finns det??? Det är lite hårt att dansa på asfalt… kanske på stranden nånstans? Det är ju sandplan där. Men det ska vara lite jämt oxå så man slipper snubbla på bynglor eller trampa ner i gropar. Jag tänker starta i April men vi får se var och hur det blir.

👣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: