Underbart väder

Från att ha haft minus 20-25 i en månad, till snöstorm i omgånger under den sista veckan till plus grader och strålande sol! Underbart. Det var ännu plus en grad när jag fpr från lokalen igår kväll vid 20. Solen skiner idag igen och det är just nu minus 8 men det kommer att bli en kanon dag. Här kommer lite foton från igår.

Jobb hela helgen men bara en 3 dagars helg. Nå tiden går där med. Ska börja planera lite Gold pass, ta ut nya låtar till den andra passen och lite sånt oxå. Jag har ju några timmar idag på min innan jobbet startar. Nä nu ska jag fixa frillan, ska strax köra Savannah till skolan. Sen hem och böka med tvätten, dammsuga och lite sånt.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: