Pratat utrikiska

Fick min nya mobil igår, höll på med den hela eftermiddagen. Jag började med att gå igenom mina foton i min gamla mob. Jag har över 6500 bilder i den, vad fan har jag fotat egentligen???? Nå jag gick igenom en del och har tagit bort över 2000 bilder! Mycket minnen som dyker upp och så, man tittar lite extra, det är ju det som tar tid! Sen beställde jag ny plånboks väska till den nya. Den har åkt i skåpet tills att jag får mitt skal. Sen är det bara att tömma och rensa den gamla mobben, Rasmus ska ha den. Den är ju inte speciellt gammal den heller 🙂

Ringde igår och sa upp min zoom jag har via zumba och herreguuud när man ska snäck some english hahaaa, nå det går rätt bra när jag väl kommer igång men vissa ord får man ju total bläcka i 🙂 Det gick bra, vi förstod varann och vi hade ett roligt samtal. Lovade att komma tillbaka när allt löst sig för dom. Fast enligt honom hade han aaaldrig hört talas om dessa problem, jodå lilla vän det har du, jag vet att många har problem!

Så idag blir det första testen med vanliga zoomen och jag ber till gudarna att det nu är detta med att den gått via zumba som ställt till probelm för mig! Men kan inte tänka mig annat, för Nina som vissa dagar kommer in direkt efter mig har inte dessa problem alls och jag hade ju heller inte det innan.

Underbart väder idag, några få minus, 4 tror jag det stod på mätaren, full solsken. Så nu tänkte jag gå igenom mina korrar och sen kolla om Rasmus vill hänga med på en fika med mig och efter den ut i friska luften 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: