Det var det det

Nu ledsnade jag på zoomen ifrån zumba, det har inte gjort något annat än strulat. Så nu har jag bytt tillbaka till min egen zoom. Så nu hoppas vi att mina problem är över!

Då vi startade på zoom, hade vi ju en del problem med inställningar, lagg osv. Men då fick vi lite tips och trix via Rellu och efter det har det inte strulat alls…. fram till jag bytte till zumbas zoom. Det började med lite små grejer som att det laggade lite då och då. Nå tänkte jag sånt kanske löser sig med tiden, allt var ju nytt från zumba oxå. Men det har inte löst sig, det har blivit tom värre! Nu åker jag ut 4-5 gånger i början, den startar om och startar om, sen laggar den mer, den bryter mitt ljud, den bryter micken osv. Skift tjorvigt!!! Och nu är det flera gånger under passets gång oxå som ”Unstable Connection” dyker upp ibland märker inte deltagaren av det men ofta får de ju en still bild precis då. Nå nu kan det ju korrarna så de fortsätter men det är ju jäkligt irriterande och vi tappar ju kunder för att det är så struligt! Nina som har sin egen zoom som vanligt har ju inte dessa problem alls, hon kan ju logga in precis efter mig och inget strular! Nå hu hoppas vi på att strulet är över. Steve ska köra nån video idag från HO så jag tänkte hoppa in i den när mitt pass är slut och lyssna iallafall. Jag sa till killen på zumba igår, jag kommer gärna tillbaka bara ni löser alla problem, de skyller på zoom och zoom skyller på zumba. Nä nu måste jag börja lyssna igenom mitt pass!

💩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: