Jävla strul!

Jag har ju zoom via zumba, vi har verkligen fått ett bra erbjudande men det funkar inte som det ska. Det strular, slänger ut mig, laggar, ljudet försvinner, igår var det extra tjovigt plus att något hänt då jag bokade mina pass, jag vet att jag satte rätt tid men sen när jag skickade ut dom så var tiden fel på det andra passet. Så snbbt som attan fick jag skapa ett nytt pass och skicka ut länkar! Jäkla så irriterande! Nå jag ska ge det en vecka till och sen säger jag upp detta! Det har funkat något så när, alltid strulat liiite men de här sista två veckorna har det varit extra struligt. Jag vet inte varför. Men Nina har ju oxå zoom men direkt från zoom, ingen zumba som mellan hand. Vi har liknande utrustning, dator mässigt och mobilmässigt, vi använder båda två mobilen som modem. Hon har inget strul alls, det hade inte jag heller innan jag bytte! Så om detta inte blir bättre så byter jag tillbaka till vanliga zoom.

Men passen gick koreografi mässigt bra igår, jag var lite off pga av teknik strulet innan jag kunde trycka undan det. Men annars gick det bra, tur var väl det.

Minder roligt var det att komma ut i tightsen och hitta sin bil inskottad. Det var jätte mycket snö över hala parkeringen när jag kom igår och under tiden jag var på mina pass så hade traktorn varit! Jag försökte köra ut, nope det spann, jag försökte backa nope samma sak, jag försökte gunga nope det gick inte heller. Ut och borsta runt däcken, bilen såg fri ut fram ifrån och det borde gått att köra ut den men icke då, det var massor med snö under bilen! Jag hade borstat (hade ingen spade) runt hela bilen, frigjort däcken, försökt komma in under med borsten. Flera killar kom till min undsättning, vi försökte knuffa men det gick inte. Jag ringde Dennis och han var och hämta spade och lina från oss så vi kunde dra lös den, det gick rätt så lätt sedan när vi väl fick den i rullning! Det var en halvtimmes extra motion i tights det!!! Så väl ut som en bit kassler där jag stod, tightsen har snörning i sidan. Så det skulle väl inte förvåna mig om jag blir sjuk på det hala oxå! Det var inte min dag igår!

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Feb 24, 2021 @ 14:02:52

    Kassler 😂😂😂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: