Bemötande

Var till Kalix igår och gjorde ett stresseko. Då får man mediciner som höjer din puls och de gör ett ultraljud av hjärtat. Detta för att strypa blodtillförseln tror jag det var till de mindre kranskärlen för att se hur hjärtat får syre och hur det reagerar. Det var faktiskt rätt obehagligt när de börjarde fylla på med medicin, jag blev jätte anfådd, fick ett tryck i huvudet, började må illa, det hettade i huvudet. Det var ingen trevlig känlsa, det lättade ju under tiden de höll på och själva undersökningen tar inte mer än ca 6-8 minuter läste jag. Nå allt var vad hon kunde se bra. Just toppen på mitt hjärtat får inte riktigt syre, men det var inget att oro sig för sa hon, det är just i slutet av kranskärlen och är vanligt då man haft en infarkt och jag har ju faktiskt en förträngning kvar, det kan vara den som gör det oxå sa hon. Men hon trodde att min andfåddhet kommer som biverkning från min hjärinfarkt. Hon skulle granska bilderna bättre och sedan konsultera med Sunderbyn och min läkare kontaktar mig sedan.

Vi var ju in och gjorde en polis anmälan igår med Rasmus. Han har ju blivit trakasserad av sin fd tjej, hon har varit rätt så elak med honom. Hon kunde skicka massor med meddelande på raken och svarade han inte på dom så hotade hon med att hoppa ut från ett fönster, hon har hotat att döda Rasmus, att bomba vårt hus, talat om för honom hur fel och ful han är, hon har jagat honom med epan, hetsat honom, ja jag vet inte allt. Men när det var som värst mådde han jätte dåligt. Rasmus har ju varit mobbad av och till under hela sin uppväxt så detta tog han hårt. Allt startade ju igen i helgen, vi var in igår och gjorde en anmälan hos polisen. Vi vet att det inte blir så mycket mer av det men vi ville markera att så här beter man sig inte! Denna polis, Anders hette han, minns inte efternamnet, nått konstigt är det. Han bemötte Rasmus så nonchigt, han förringade Rasmus och började fråga, vad har du gjort för att hon är så här, nått har du gjort när man börjar gräva så hittar man det. Jag vet inte vad han försökte vara rolig eller nått. Men Rasmus talade om för honom tillslut att han varit tvungen att börja äta antidepressiva pga av hennes beteenden. Rasmus kände nog sig bara dum! Men jag har funderat över detta sen igår och tänker idag stolpa in dit och snacka med karln! Så här beter man sig inte som polis!

Det har kommit snö så ini hellvete, alltså!!!!! Usch nu får det räcka. Det är inte kallt längre men då kommer ju snön som ett brev på posten. Nå till helgen har de lovat varmt, plus grader och stor sol så då kanske man kunde vara lite ute oxå med våra brukare. De har ju blivit äldre de med och är inte längre så pigg på att sitta i snön och grilla nånstans. Men kanske man kunde få ut dom i omgångar.

Ja just ja, jag har ju råkat klicka hem en sån här fin sak…….

Den kommer idag 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: