Underbart pass

Ett näst intill perfekt pass igår, tror jag gjorde ett fel, ett steg som jag glömde på ett par sekunder. Men för övrigt satt det! Det är så skönt när det är såna dagar. Läste på Marias sida som jag gjort min Barre Move utbildning med, hon hade haft två pass igår och båda hade gått mindre bra, så illa enligt henne själv att hon känt att det är dags att tacka för sig. Så skönt att höra att även för de mest rutinerade händer såna saker. Jag led verkligen med henne för jag vet ju hur det känns.

Idag två pass, Dance Mixen och sen toning programmet, det ska bli kul. Men inge nya där heller, skadade ju ryggen i lördags och idag ska jag iväg till Kalix på stressekg, sen jobb några timmar och så iväg till lokalen 🙂

👀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: