Så kan det gå

Städade upp i tvättstugan igår! Jag har gett upp hoppet om att någon i denna familj tar med sig sina kläder till sina egna skåp efter tvätt. Den har varit smockad med tvätt! Så nu blev jag less och köpte trådbackar åt ungarna, de har varsin där nere…. Rasmus orkar inte ta upp sin tvätt och Savannah trycker bara in den hur som haver i skåpet. När man öppnar hennes skåp får man krupp, det är använda kläder blandat ut och in och snott och snett och staplat och tryckt blandat med tvättade kläder….. man blir galen. Så nu har de varsina trådbackas staplar där nere, jag sätter dit….. fast dom räcker inte långt de heller! Danne är inte så mycket bättre, hans kläder är oxå i backar på bänken i tvättstugan! Men han har lovat fixa det….. har inte hänt än men man ska inte tappa hoppet, tjata orkar jag inte, då kör jag min egen lösning på det!

Var barnvakt åt Alicia igår, Dennis var och tränade och sen åkte han på jobb. Jag var så trött sedan så jag somnade nästan sittande! Trampade till råka på allt snett när jag hoppade ner från en stol då jag höll på i tvättstugan, det högg till i ryggen och senare på kvällen hade jag kanon ont i ryggslutet. Idag är det fortfarande ont men bättre än igår! Så idag blir det inget dansande idag, jag känner att det inte är stabilt än….. får vara lite försiktig de närmsta dagarna.

Det är varmare ute nu iallafall men då betyder det ju att det kommer snö och det har det gjort. Inga hiskeligare mängder men Danne slungade och skottade innan har for och jobbade igår och jag fick skotta gården en sväng till på kvällen. Idag kärvs det en skottning igen… just nu snöar det inte men det lär väl komma mer av det med…. fan… garaderna står på minus 13, jaaa lite kallt är det ju ändå.

Nä nu ska jag göra upp lite eld i kaminen, känner nu att det är lite kallt i huset. Jag ser på Roffe om det är kallt, tycker inte alltid det själv men han går in på lilltoan och lägger sig i deras säng där istället för den framför kaminen. Då vet jag ok han fryser, bäst att göra lite eld. Dennis kommer och hämtar mig, vi ska åka ut till Keräs och grilla. Så får Alicia lite träffa Görgen och Kristina, hon har inte sett dom på länge. De vill inte ha corona igen, vi har sagt att de har ju antikroppar men Kristina var så sjuk så hon är livrädd att få det igen.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: