Ledsen i mamma hjärtat

Rasmus har ju haft problem med sin fd flickvän länge, Hon har inte kunnat låta honom vara, här fr någon månad sen var det alldelens hemskt Rasmus fick en varning från hennes syster, akta dig, hon är ute efter dig…. tänk hennes egen syster varnade! Hon jagade honom med sin epa, förföljde honom och hetsade honom, tänk om Rasmus hade blivit jävligt förbannad och tappat fokus på sin körning, han var jävla arg men tänk om något hade hänt, om han kört på någon för att hon hetsar där bak?? Det är ju tur att han är rätt lugn. Efteråt sa hon att det är en lek om det var det varför varnade hennes syster Rasmus?! Hon har skrivit att hon ska döda honom, att hon tänker hoppa ut från nått fönster om han inte svarar, ja det har varit allt möjligt. Jag pratade med henne då efter epa grejen och hon lovade då att sluta. Det har varit lugnt men igår började hon igen, hon började skriva till Rasmus att han fet, ful, äcklig osv. Rasmus blev jävligt förbannad och kom ut och och sa att nu jävlar polisanmäler han henne, han orkar inte mer med hennes grejer. Jag ringde upp och pratade med hennes mamma, jag berättade om epa grejen och vad hon sagt till Rasmus, hur hon terrat honom och att hon har en polis anmälan att vänta sig. Rasmus har sparat allt hon skrivit och vad han själv skrivit till henne. Jag tycker så synd om honom, han har inte så lätt alla gånger så blir han utsatt på detta vis av sin fd flickvän. Varför kan hon inte bara låta honom vara? Glöm honom, vad vinner hon på att ge sig på en annan människa på detta vis? Vara så elak? Varför vill man att en annan person ska må dåligt? Om man mår bra av att vara elak med andra, om man mår bra av att se andra lida, då har man nått stort fel som är trasigt. Då undrar jag hur mår man själv då? Eller är det så att hon faktiskt är genom elak?! Vad är hon ute efter? Jag fattar inte!

Ja ja idag, blir det att ta reda på tvättstugan, den är kaos!! Alicia kommer oxå en stund, Dennis ska och träna. Vi tänkte åka ut och grilla men jag vet inte om jag vill, det snöar!!!! Nå kanske imorgon istället. Idag måste jag ta reda på huset 🙂

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Fia
  Feb 20, 2021 @ 12:30:51

  Men stackars Rasmus! Jag håller med: polisanmäl.

  Svara

  • Anna
   Mar 15, 2021 @ 07:20:18

   Det är gjort. Inte för att jag tror att det blir något och det är väl inte det jag som mamma tänker heller. Utan att markera att så här beter man sig inte!!! Hon måste ju tänka på vad hon gör!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: