Semester idag (14/2)

Oj detta inlägg låg kvar i utkast!! Men publicerar det iallafall.. det är från den 14/2

Fick lite extra semester idag, vi ska ju ha vårt pass på lokalen. Skönt, tog hela dagen…. behöver det känner jag. Jag har varit så trött den sista tiden. Rasmus är oxå jätte trött han sover extremt mycket just nu.

Idag kommer Jonte och Nette hit på förmiddagen vi ska fira lite att han fyllt år igår. Han sista 1,5 år har inte varit lätt. Han är en fd missbrukare. Han har vad jag vet drogat i ialf 8 år. Men u valde han att lägga av i slutet på september 2019. Resan har nog inte varit lätt det är många demoner att kämpa emot, mer än vad vi tror och säkert på många fler sätt än vad vi tror. Men han har gjort det otroligt bra. Han har klarat det, han dricker knappt alkohol idag. Han tränar och tar hand om sin kropp. Jag är så stolt över att han lyckats, att han tagit sig ur det, att han visar att det går när man verkligen vill, jag är så stolt och glad över att den perioden är över. Nu ska de bli föräldrar till sommaren, jag ska bli farmor igen, underbart min fina underbara son. Nette hans tjej, har stått med honom hela tiden, hon har nog inte haft lätt hon heller. Som åskådare vet man inte hur mycket hon kämpat och på vilket sätt hon kämpat, vad har hon fått se, vilka ångestar har hon gått igenom. Men nu är det över. Jag är så glad för dem båda ❤

Nä nu göra sig klar, hämta semlorna, ska kolla med Dennis om han vill komma och fika han med. Men han stoppar verkligen inget onyttigt i munnen, han är svin noga så jag får nog gå och köpa en burk kvar åt honom 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: