Dos 2

Uppe före fan, ställde klockan på 04.30, jag ställer alltid den 30 min innan jag måste upp för då kan jag snooza i lugn och ro. Kroppen och hjärnan har börjat vakna men jag får ligga ännu ett tag. Så klockan 05 var det rise and shine! Jag vill hinna sitta och dricka kaffe, läsa Aftonbladet på nätet, ta det lugnt, blogga lite innan det är dags att fixa frillan och dra mot jobbet.

Idag blir det dos nr 2 av vårt covid vaccin Vi fick ju av pfizers vaccin som ska ha 95% skydd efter dos 2. Ingen fick vad jag hört någon värre biverkning efter dos 1, lite ont i armen och lite sjukdomskänsla men thats it. Så får se då nu efter dos 2, har hört att en del fått värre symtom då. Men de som fått Astrazenecas vaccin har fått ruggiga biverkningar, vi har 5 personal som fått sjukskriva sig med hög feber på ett boende och 3 på ett annat. Vår natt tjej hade över 39 graders feber när hon jobbade natten efter vaccinet. Skyddet efter det vaccinet är oxå tydligen bara 65% hörde jag igår. Biverkningar sitter tydligen i i ett par dagar sen ger det sig. Jag och Danne ska gå idag och få den andra dosen. Så får se då hur det blir för oss.

Lite varmare ute nu, igår låg det runt en 11 grader på dagen, lite kallare förstås till kvällen. Nu när jag steg upp idag så var det 10 grader kallt. Så kylen verkar släppa taget för denna gång! Men då har de ju lovat snöstormar istället…..

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: