Wow grym grej

Alltså jag hittade nått grymt igår när jag var in på Strong Nations sida och glottade runt. De har gjort en mer one to one coaching grej! Har totalt missat det. Det har kommit ut två omgångar av den, det verkar skit roligt. Du kan köra den i 30 min, 45 eller 60, de rekommenderar 45. Det är samma musik som i Strong men helt andra rörelser och det går till på ett helt annat sätt. Du som tränare visar typ första rörelserna sen låter du deltagaren göra resten, du kollar bara formen, kollar att de gör rätt, peppar dem att kämpa mer. Detta är alltså inte ett program tänkt på en sal full i folk utan mer för 1- max 5, jag tänker tre deltagare. Jag tyckte det såg skit roligt ut och skulle vilja testa det mer. Men då ha ett sånt upplägg att det är något jag erbjuder, något som finns vid sidan av, inget fast på schemat utan man lägger upp det med den deltagare som vill ha det. Kanske något man kan göra 5 gånger för att komma igång igen efter en tids sjukdom som nu i covid tider. Det vore skit kul faktiskt. Det såg himla bra ut iallafall.

På tal om Strong Nation så är det ju torsdag och just Strong står på tapeten. Ska blir roligt, nu kändes det mycket bättre för mig oxå förra veckan, jag kunde andas lite bättre iallafall än de tidigare gångerna så kanske detta med min andning är på väg bort. Jag brukar ju ha lite så mellan varven, jag vet inte om jag blir allergisk eller vad det är frågan om, ofta slår det ju på rösten oxå, därför tänker jag någon form av allergi. Men sen kom Danne på något, någon läkare vem det nu var, kan det har varit Bergdahl mammas hjärtläkare…. jag var ju in där en gång efter att jag en natt haft våldsamma bröstsmärtor, Han gjorde arbetsekg och lite av varje. Då hörde han något väsande på mitt hjärta men han trodde det kom från lungorna. Han sa att min bröstkorg är stel, det blir för trångt och när jag då blir allergisk eller förkyld eller nått så får inte mina lungor plats att andas ordentligt och därav smärtan. Kan det vara frågan om det? Nå jag ska ju in på stressekg snart så då kan jag ta upp det med min läkare sedan. Nå just nu känns den biten lättare iallafall.

💪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: