Fitness

Jag hade mitt fitness pass igår, kände mig lite okoncentrerad, det var mycket under dagen och jag hann inte med det jag brukar göra på morgonen! Vi var ju till Kalix en sväng på förmiddagen och det var lite av varje under dagen så allt blev lite konstigt. Sen är det mycket som snurrar i huvudet på en just nu. Jobbet, vaccin, sommaren, hur blir det? Sen börjar jag var less på att inte få träffa folk! Jag vill ha pass i lokalen, jag vill dansa IRL, detta tar nog mer på en än vad man vill tro. Jag försöker ha inställningen, detta är här och nu, detta är vad som gäller, det är vårt alternativ men ibland är det svårt att övertala sig själv om det. Nå läste i morse på Aftonbladet att England har haft en dunder succé med vaccinet, antalet nysmittade minskar drastiskt, de ska börja att stegvis öppna upp landet i början på mars. Vi har ju börjat få nu så då hoppas man att vi snart kan öppna för pass igen.

🐸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: