Alla ❤️ dags träning

Idag kör vi pass kl 15.00 tillsammans jag och Nina, jag börjar och Nina avslutar. Dt blir en lite blandning av lite av varje som vi har hos oss, Det ska bli jätte roligt. Jag har 45 minuter och Nina detsamma, men vi brukar svamla på lite extra så jag har förberett två timmar för detta. Mina nya som jag har på toningen hoppas jag kommer att går riktigt hem i stugorna.

Nästa veckas korrar är uttagna, uiii roliga korrar, bralåtar och det mesta är klart, ja jag har att hämta musiken så det måste jag göra idag. Sen är det bara att köra på och öva öva och öva.

👁

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Feb 14, 2021 @ 11:30:56

    Ska bli kul 😍

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: