Strong Nation

Idag kör vi lite Strong, hoppas kroppen hänger med eller rättare sagt mina lungor! Idag ringde min hjärtläkare från Kalix. De ska nu göra ett stress ekg på mitt hjärta för att se hur det ser ut. Jag har ju ett kärl de inte tagit men enligt ultra så ska det inte påverka hjärat. Men när de gör stress ekg så får jag en medicin som stressar upp min puls och då ser de om jag har förträngningar. Jag har gjort ett i somras och den visade inget. Men nu får man ju då se om det blivit förändringar. Jävla irriterande detta med andningen!

💀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: