Jäklar vilket strul

Jäklar vilket strul jag hade med min uppkoppling på måndag! Det började med att jag inte fick någon sändning på mobilen jag använder som modem, nå tillslut hittade den täckning. Sen blev jag utkickad 3 gånger från zoom innan vi ens startat, såg att jag hade lite små varningar under hela passet för att i slutet bli utkickad igen. Nå kom snabbt in men såååååå jäkla irriterande! När jag kom hem så ser jag att in mob ville starta sin uppdatering så den hade hämtat uppdateringar under passet, den försökte få kontakt med Korpens wifi och börja köra uppdateringarna, jag vet inte om det var det som störde då. Det hoppas vi på. Ja och sen har zoom haft uppdateringar, jag uppdaterade min zoom på söndag kväll. Det är ju alltid lite buggar innan allt ordnat sig. Igår var det liiite bättre ändå. Men fortfarande lite störningar. Uiiii måste man ångra att man gått med med zumba? Nå man kan ju ta bort uppdateringen om man nu vill och återgå till vanlig zoom igen. Jag ska ge det en chans iallafall. Snackade med Rellu, de har haft ZES meeting och zumba säger att problemen sitter hos zoom. Så hoppas att allt löser sig iallfall snart. Idag ledig från pass och imorgon är det Strong Nation ❤

🎭

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: