Zoom

Jag har ju gått med i zumbas samarbete med zoom. Nackdelen med det är att den är tidsbegränsad. Nå nu gjorde jag en dumhet, jag räknade fel eller fel, jag ändrade inte från tiden veckan innan, jag skulle ha förlängt passet. Så tiden tog slut men vi hade hunnit igenom hela den del som var meningen att vi skulle göra. Nå nu har man lärt sig det oxå. Alltid något får man tänka istället för att irritera sig på det…. ja det gör jag ju ändå lite för mina deltagares skull förstås.

😡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: