Fitness passet

Ja det gick väl så där, nya låten blev en hel annan version än den jag gjorde på dagen 😀 Ja ja så kan det gå. Men efter en 4 dagars helg a la 38 timmar, en 6 dagars vecka i rumpan så var jag liiiiite seg måste jag väl säga. Huvudet funkar inte riktigt som det ska. Det är ju en massa extra jobb pga pandemin oxå. Men men för övrigt gick det helt ok.

Idag blir det Dance Mix och toning programmen. Härligt, de är underbara träningar båda två och en perfekt kombo ❤ Får se om jag får in något nytt….. jag ska ha in nya magen på Strong till på torsdag så vi får se hur det går med nytt till idag 🙂

🔥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: