Känner mig låg

Usch vad låg jag känner mig…. ingen ork och ingen lust. Jag skulle ha tagit ut korrar till veckans pass i helg, men orkade inte leta. Jag har sen övat på min Barre låt en del. Men jag har varit så trött och orkeslös under helgen. Nå nog vet jag jag kommer igen.

Rellu for igår eller ja i natt har de åkt. Jag var och hjälpte Marcus att få i sängen i släpet. De skulle sova i Karungi några timmar innan de började köra neråt mot sitt nya liv i Nyköping. Jag är glad för henne, där verkar saker börjat ordna sig, hon har fått anställning på ett gym. Hon utvecklar sitt och Marcus märke Fuzefit. Hon ska läsa vidare till kock, hon har en massa nya saker på gång. Här fick hon inte plats riktigt. Men det är svårt i en liten håla som Happis, man måste vara känd i stan och ha mycket kontakter. Jag försökte presentera henne överallt när hon kom, hjälpa henne så mycket jag bara kunde i början. Det känns tråkigt att hon far, vi har haft mycket roligt ihop, bondat på alla olika plan. Hon är en genuint snäll person, hon hjälper och guidar om man behöver henne, hon kommer med idéer, hennes tänk om sammanhållning och samarbete spred sig. Hon såg inte de gränser vi ser när vi är här. Jag har sett henne utvecklas inom Zumba från ZJ till ZES fått följa lite i kulisserna, det har varit jätte roligt och jätte spännande. Det är en kontakt jag kommer att ha livet ut tror jag. Jag kan bara önska henne lycka till med allt med sin Marucs, Fuzefit, zumban och det nya i Nyköping ❤

Städade i lokalen igår, plockade undan julen, torrmoppade och torkade damm. Det blir dammigt som tusan fast att det bara och jag och Nina som hoppar där. Nä nu måste jag hoppa i kläderna, Savannah ska köras till skolan. Sen ta ut dagens korre. Jobbet väntar men först innan jobbet…. läkarbesök!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: