Barre Move

Kört låten vi ska filma…… men jag ser inte klok ut, jag behöver öva mycket mer, jag är inte redo att filma idag. Jag har inte ens hunit tänka desto mer på hela grejen….. började i förra veckan att titta lite och sen nu i veckan har jag kört den några gånger. Det är inte många moves, det är det inte men det är rörelser jag inte är van vid. Nå vi har möte på zoom idag så då får vi se, jag ska prata med Maria om det. Sen när jag bestämmer mig för att köra igång så går jag igenom allt, igen, vi har fått flera bra filmer av Maria där hon visar och förklarar allt plus materalet förstås, jag kan inte göra sånt i grupp, jag gör det för mig själv. Lär in allt, kollar hur det ska göras osv….. orden det är en massa ord man ska lära in, passé, relevé, chaté, 1st position osv…. men de kommer, jag tänkte att jag skulle börja använda mig av dom direkt, jag säger när jag tex går in i en passé… då går vi upp i en passé andra svängen förklarar jag hur den görs vad de ska tänka på, den görs just i den låten ganska många gånger så då hinner man ge de olika ”lagren” som Maria säger, i zumba säger vi progression, vi bygger upp en rörelse.

Ja ja nu mitt andra inlägg, sen tänkte jag gå och sätta in mina pass på sidan så jag kan spara alla länkar som ska ut, sen facebook, håret och starta dagen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: