Lediga dagen….

Jag var ju ledig igår efter helgen, den gick till mitt andra jobb, zumban. Fast det är ju så roligt så man tänker inte så. Ja just det jag och Annika har moms snart… det måste jag kolla när hon kan komma och göra den till mig. Jag kan inte göra januaris bokföring innan decembers mons är räknad.

Vi var ut och åt på Lei Lani med Rasmus igår, Savannah vill inte följa med, så det blev vi tre. Det var lite spänt att gå in där, coronan slår ju alla toppar just nu. 80 nysmittade förra veckan!!!!! Otroligt!!!!! Får se då om vi får bukt med detta. Vi hade tur våras då den kom, vi hade fram till oktober bara 13 smittade har jag för mig att det var. Sen kom ju en topp, den började lägga sin innan jul, vi var nere i 6 nysmittade. Men efter jul, julhandel och alla hemvändare så slog den i taket igen och det bara stiger! Tar inte folk detta på allvar??? Ja ja det är bara att vara försiktig själv.

Nu blir det att fixa frillan, sen facebook och så dansa igenom koreografier. Söka nya som vanligt… alltid en jakt!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: