Gick kanon

Jag var ju lite nervös eftersom jag skulle starta upp zoom försa gången via zumbas sida. Men det var ingen problem. Först så hände inget när jag tröck starta!!! Men det tog någon sekund innan rutan ploppade upp, så jag kunde pusta ut!!! Jag har kvar min gamla zoom ännu, tänker köra hela veckan innan jag säger upp den så jag vet att allt funkar. Idag har vi ju dubbelpasset….. så får se om jag gjort tiderna rätt där. Så att det stämmer med våra tider på timecenter. Det ska ju vara 15 minuter innan och 15 minuter efter varje pass…. så jag har knyckt lite i ena änden till det andra passet…. hoppas det då funkar! Har fotat hur jag lagt upp passet så jag vet till nästa vecka om jag behöver ändra något. Alltid lite pirrigt första gången att man tänkt rätt!

Passet gick bra, tre nya ”utomsocknes” roligt, hoppas de fortsätter, alltid roligt med nya människor. Det är bara det att man känner sig alltid lite pressad när man startar man hinner inte säga allt man vill, folk logga in lite sent för det. Måste påminna dom om att logga in i tid, jag hinner inte släppa in dem mitt i passet eller så tar jag bort väntrummet så slipper jag det, jo det ska jag göra. Jag satte in det för att hinna kolla inställningar och sådant när jag var ny på zoom men nu vet jag ju hur det ska vara och hur jag ändrar saker så jag tror jag tar bort väntrummet så slipper jag ju rusa fram och klicka admit när jag dansar.

Idag blir det Dance Mix med lite Zumba Gold toning och sedan Zumba Toning/Body Toning, så roligt, jag gillar verkligen de två passen…. fast det säger jag ju om alla mina pass 😀

🌞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: