Ja nya människor

Yeees jag har fått folk från andra delar av Sverige, en kompis till mig var med förra veckan första gången. Hon bor i Yrttivaara i Gällivare kommun och nu har hon fått med sig en del kompisar som oxå bokat in sig. Vad roligt, det är ju så vi sprider oss. Zoom är fantastiskt på så vis, det finns inga gränser vare sig hur många som kan va med eller var du bor eller jo 300 pers och det får vi ju inte.

Idag är det det stora eldprovet. Jag har bokat mina pass via zumbas zoom, jag ber till gud att det ska funka nu. Jag hörde att en del ZESar haft problem men de kör ju så många timmar och med massor av människor osv. Så hoppas vi ZINs inte får de problemen. Det enda jag egentligen oroar mig för är morgondagens dubbel! Att jag räknat och bokat tiderna rätt i och med att reglerna är 30 minuter emellan passen, 15 min efter ett pass och 15 minuter före. Så jag har tagit av den tiden till båda passen! Så hoppas den inte klipper för tidigt i pass 1! Nå vi lär ju se det!!!! Då får jag väl bjuda mina deltagare på ett pass helt enkelt.

Nu ska jag börja ge igenom korrar, har 4 nya under veckan plus att jag alltid vill gå igenom alla korrar för dagen så det blir en hel del hoppande här i köket 🙂

🌝

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: