Smittan verkar öka

Hittade nån statistik på Aftonbladet av hur många som är smittade kommun till kommun, där hade de räknat ut procentsats efter kommuninvånar antal, Haparanda hade med sina 9595 st invånare 0.469% smittade. Det var räknat med förra veckans siffror 46 smittade nu har vi 62 bara till fredag och då är inte alla veckans dagar inräknade där, då är procenten 0,646. Usch det är bara en tidsfråga innan man själv är drabbad skulle jag tro! Vi har nu en kille på jobbet som sjukskrev sig igår, torrhosta och små krasslig, en i familjen hade visat positivt…… Länken har du HÄR

Var till Rellu en sväng igår, lämnade vår present till henne och Marcus, hon flyttar ju nu till Nyköping. Så trist, vi har verkligen blivit nära vänner, vi ringer nästan varje dag till varandra, vi har så mycket med zumban gemensamt. Hon är jätte duktig på det hon gör. Så Haparanda mister en profil som de aldrig tog tillvara på. Hon hade kunnat göra mycket för staden när det kommer till evenemang osv. Men då måste man ha stöd och de fick hon inte riktigt. Det är ju lite som att jobba i sirap, allt tar sån tid, alla beslut, det ska kolla här och där och det tar veckor innan man får klartecken till något! Nu har hon redan i Nyköping fixat en massa kontakter, hon ska jobba bla annat på ett gym med både zumba och hennes och Marcus Fuze fit, de ska starta lite nytt inom de området med. Hon ska börja jobba som danspedagog med barn i yngre tonåren typ, det var lite av varje. Så hon har ordnat massor redan som hon kan börja med när hon kommer dit. Hon är ju utbildad massör oxå så det hade hon fått erbjudande om att ta upp igen osv. En driftig tjej!

Försökte få Rellu att kolla på småstadsliv, han är ju så jäkla rolig killen som spelar flera av de olika karaktärerna men hon mutade mig, gör en cooldown till mig så kollar jag. Hon är ju ZES även för Island nu och ska ha en B1 där idag så hon ville ha en cooldown på Husavik från Fire Saga. Nå faaan tänkte jag, det tog 3 minuter så hade jag gjort en. Filmade och skickade till henne. Hon filmade sin och skickade till mig, de var nästan likadana 😀 Måste kolla om hon kollade på mitt klipp från Småstadsliv!!!!

Ja ja jobbet kallar, mpste fixa frillan och sen dra iväg, jobb 08-20. Lite kallarar idag, vi hade ju bara minus 3 igår när jag steg upp, nu var det minus 9. Men med det blir bra det. Ut på prommis med de som nu kan gå hos oss. Så vet jag dagen går.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: