Jobb hela helgen!!!

Då har arbetshelgen startat. Började igår, 14-22 och idag blir det 07-19 fast det skulle varit 08-20 men jag bytte med David. Och imorgon blir det 08-20. Man vet att man lever. Fast helgerna är sköna att jobba på så vis att man ingen stress med något, inga hemmadagar, ingen ska iväg nånstans eller så. Jag var så trött igår, fattar inte varför, jag bara gäspade på jobbet de sista timmarna, när jag kom hem somnade jag nästan sittandes i soffan. Jag var helt slut.

Hoppas detta med mina lungundersökningar nu kommer igång snart. De får ta alla allergi prover oxå, det är fan inte roligt. Så fort jag börjar anstränga mig tar luften slut. Men nu tänkte jag att jag ska försöka komma ihåg att ta en allergi tablett innan jag far till lokalen. Det har ju kommit in vatten via taket och det var alldeles svarta brädor när de öppnade plåtarna. Och jag fick höra att det har funnits folk som har haft svårt att andas där. Jag är ju ändå där 4 pass i veckan just nu, måndag blir det ca 1 timme 45 min, tisdag 17.30 till ca 20.30, 3 timmar blir det och torsdag ca 1.45, det blir 6,5 timmar i vecka och om det finns nått i taket så kanske det är därför jag reagerar nu. De säger ju att de ska börja titta på det till sommaren så det får vi väl hoppas de gör då! Sen kanske det inte är därför jag inte får luft heller, det kan ju bero på helt andra saker men de ska utreda det iallafall.

Covid sprider sig över staden, det blir ingen hejd på detta, igår var det hittills under denna veckan 62 nysmittade! 46 förra veckan….. nu börjar det kännas läskigt att ens gå och handla! Vi jobbar med både munskydd och visir, vi måste hålla 2 meter i samlingen till varandra och kan vi inte det så måste vi ha på oss både munskydd och visir. Hittills har alla i vår personalgrupp klarat sig, ja två av våra vikarier har haft. Ingen i vår släkt har heller haft det än. Så får se då, det är nog bara en tidsfråga innan man drabbas.

Vi har ju haft från minus 24 grader ner till minus 29 grader nu i några dagar. Igår kväll var det minus 14 när jag kom hem. Idag när jag stiger upp 05.30 så är det minus 3! Så det kan skifta från ena dagen till den andra. Men så är det att leva här uppe, det kan gå från att vara höst en dag till att bli full vinter nästa dag. Som det var nu, den 23/12 hade vi inge snö, det var gröna gräsmattor och på julafton var det full vinter i princip!

Där hade inte ännu kommit så mycket snö men ett par dagar senare var det massor!

Nä nu till jobbet, middag ikväll hos Rellu. Vi ska käka ihop om jag nu törs göra det. De avråder ju tom att träffa sina syskon nu. Det skulle bli vi och Rollo med barn och Nina M.

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Yolanda - Aspergers syndrome - Poetry - Alternative female - Mental illness
    Jan 16, 2021 @ 20:18:01

    Hoppas du haft en bra dag ^^;

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: