Utifrån, vad kul

Det var flera stycken med igår på dance mixen som inte var från Haparanda. Pia min bloggkompis drog med sig flera när hon skrev om min zumba. Gud var roligt. Vi var 15 tror jag på dance mixen och 11 el 12 på toning passet. Så roligt. De nya gillade det och de skulle fortsätta ❤ Det var något som hände på zoom som tur var innan jag startade passen. Helt plötsligt kastades jag ut utan förvarning, allt bara dog. Kollade min uppkoppling, nej den var kanon, startade om igen, där är mina förvånade deltagare…. du försvann säger de. Sen ungefär halvägs in i passet så låter det som om ett trumset faller ikull, rusar till datorn för att se om någon hackat sig in, nix pix och alla deltagare var på mute så jag vet inte vad det var. Sen hörde jag tyst någon annan musik från mina högtalare en kort stund lite senare in i passet. Så nått var skumt på zoom igår.

Det har kommit nya uppdateringar på zoom så det kan vara det som orsakade att jag blev utslängd bara så där men jag vet inte. Jag ska kolla uppdateringarna idag iallafall. Jag har ju inga pass så då kan jag passa på att leka lite.

🌞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: