Sova, överreklamerat

Alltså jag har inte sovit i natt alls. Jag somnade kanske en kvart efter 01 men vaknade med ett ryck som jag ofta gör och sen var jag vaken. Sista gången jag kollade klockan så var den 05.30. Somnade efter det och steg upp 07.20 efter att jag snoozat lite. Jag stressar inte om jag inte kan sova, jag är gammal i gamet, har hållit på så har av och till sen början av 90 talet. Och vet att det blir bara sämre om jag stressar. Jag är ju ledig idag så det gör inget om jag är lite vimmelkantig 🙂

Minus 24 grader när jag steg upp idag, de har ju lovat ner till minus 30 så det är bara att hålla liv i kaminen idag.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: