Folk utifrån

Hade min zumba fitness igår, vi var 10 pers, det tycket jag är skit bra för att vara zoom. Pia Hagman en tjej jag lärt känna via bloggarna deltog oxå igår och hon drar nu med sig två till av sina vänner var de nu bor Hon har ju bott i Umeå tidigare men är från Yrttivaara som ligger utanför Hakkas där bor hon nu. Så det är ju det som är så spännande att människor från hela världen kan delta när det är på zoom.

Zumba har nu ett samarbete med zoom så vi får jätte bra rabatt på zoom när vi använder den via zumbas sida. Så ännu nu i veckan kör jag via min egen zoom men sen ska jag byta över till zumbas sida. Det kommer bli lite förändringar för deltagarna. Jag kan starta passet tidigast 15 minuter innan utsatt tid…. aha men nu kom jag på det, jag kan annonsera ut att vi börjar 17.45 istället för 18, passet startar ändå 18 då får jag ändå den halvtimme jag vill ha innan start. Sen får de inte längre meeting ID och passcode utan det blir direkt länk in på mötet. Så det blir lite små förändringar för deltagarna. Sen tänkte jag att jag nu ska börja annonsera mina pass på zumba.dance så får vi se om jag får deltagare från andra delar av sverige och världen. Spännande egentligen vilka möjligheter zoom ger.

Zumba har verkligen jobbat för oss instruktörer under denna pandemi. De kom relativt snabbt ut med en egen plattform för oss att sända digitalt, Zin Studio, den har utvecklats under vägen, de har gett oss massor av gratis utbildningar, halverat priset på andra, peppat oss och snu kommer detta samarbete. Helt fantastiskt! Les Mills kommer nu först med sin app, så nog jobbar de bra från zumba, vi har haft vår i över 6 månader redan.

❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: