Vad händer

Alltså detta med USA och det som hände där i onsdags! Helt otroligt att något sådant kunde hända! Inte trodde man ju att någon skulle storma Kapitolium och på inrådan av en president…. i USA!! Helt otroligt vilken oreda han har ställt till med denna Donald Trump! Och att ingen stoppat honom tidigare, jag menar det var ju bara några dagar efter han blivit vald som han deklarerade att han inte tänkte följa det sätt man gör saker på! Han täner göra det på sitt sätt och det har han ju gjort hela vägen. Jag undrar om någon ens tagit honom riktigt på allvar. För mig känns det som om att han bara var där för att det inte fanns någon annan, som en tv fars, ett tv spel där man ska möta olika bossar. Bara hans sätt att röra sig, prata säger ju att han inte tagit sin roll på det minsta lilla allvar alls och gör han inte det själv så vem gör det då?

Arnold Schwarzenegger har gjort ett tal som sprids i sociala medier, lite ”typiskt USA” lite film över det men starkt, han tar även upp sin egen upväxt efter 2a världskriget. Lyssna på det.
Lägger in Aftonbladets länk om man bill ha lite grund i svenska (talet finns längst ner) och twitters länk där bara talet finns.
Aftonbladet: USAs Kristallnatt
Twitter: Arnold Schwarzenegger Kristallnatten

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: