Ny vecka nya Zooms

Veckan startar med nya zoom pass, vi lägger upp allt eftersom. Nina har sitt nya Dance & Move tror jag den hette. Hon slutar ju med Sh’bam och börjar med sitt eget Dans program. Lite nytt är på väg där oxå.

Jag måste ta tag i Barre programmet, jag måste få licensen först sen får vi se var den tar mig. Vi måste filma först för att bli klara som instruktörer, jag vill göra filmen så jag inte kastar bort mina pengar helt. Sen får vi se….

Ja ja nu sa jag lägga ut passen på zoom och sen ut och skotta snö.

❄️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: