Tagit ut låtar

Jepp, då har jag tagit ut låtar till nästa veckas zumbor och dance mixar. Bygger ut Dance Mixen, slänger in lite Zumba Gold Toning oxå på slutet. Så jag kanske får ett pass av den oxå så småning om. Men jag vet inte var jag ska sätta den…. kanske sen på måndagar efter Dance Mixen? Vi ska ju egentligen ha den på Måndag kl 10.00. Men nu när coronan härjar så har jag inte fått några bokninar av mina oldies på måndag så jag tog bort den och la in den på tisdag före toning passet, då har rätt månaga av de som gått Gold oxå hakat på där.

Jag har hittat roliga låtar iallafall, många har hamnat på spara listan till kommande veckor. Så nu blir det att börja skriva idag, öva på under kvällen och dagen… sen innan varje pass under veckan. Så ser mina veckor ut när det kommer till zumban, skriva, göra om, dansa, dansa, dansa och dansa, hålla pass och så börjar det om. Men roligt är det 🙂

👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: