Nu är glada julen slut

Glad och glad vete gudarna om den var i år men det har varit skönt iallafall med en dag extra ledigt. Så jag var ledig hela 4 dagar eller nej det var jag ju inte jag fick ju jobba ett tag på julafton för att vi inte hade folk så det räckte. Men det var bara en stund på kvällen så det gick bra.

Jag tog bort julen igår. Granen åkte ner, alla tomtar och juldekorationer ner i sina lådor och allt i sitt hörn i förrådet. Stjärnorna åkte ner i sin garderob, japp de har en garderob för att slippa vika ner dom varje år. Så sätter jag bara in dom som dom är och hänger upp dom i duschdraperi krokar, hur fiffigt som helst.

Coronan har kopplat ett rejält grepp om Happis, det bara ökar och ökar. Jag har sagt hela tiden att inte är det nån form av skicklighet att vi inte har haft så många fall, utan det är bar tur att vi inte fått hit det. Men nu kommer det med besked! Hemvändarna har varit hemma, folk har rest och hälsat på sina nära och kära, man har umgåtts och nu sprider det sig! Om alla nu skulle fatta att kom inte hit, res inte, umgås inte så kanske detta skulle gå! Men får se hur stort det blir innan det ger sig.

Ja ja nu ska jag hoppa i kläderna, morgon fika, Alicia är på väg. Dennis ska träna. Jag måste hinna komma igång med korrarna innan hon kommer. Sen blir det inte så mycket. Igår var den lilla damen här i 5 timmar! Nå inte ensam, Dennis var oxå här med henne efter träningen. Han hjälpte mig att bära ner granen och så.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: