På gång

Nå niin mina undersökningar om varför jag har så svårt med min andning är igång. Blodprover är tagna och lungröntgen är gjord igår. Så får se då när jag ska in på KOL undersökningar, astma och allergi tester. Eller jag vet inte om de tänkt ta allergi tester men jag tänkte be dom göra det så jag för en gångs skull blir klar med vad jag har.

Ledig helg för övrigt, skööönt. Alicia kommer snart, Dennis ska och träna så då ska hon hänga med fammo. Lite korrar som ska göras, lite plocka undan julen….. nog vet jag jag får helgen att gå 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: