Magen i olag

Alltså under jul eller dagarna innan jul och ett par dagar efter så var det så mycket frossande i godis och annat fika så min mage gjorde uppror!! Jag spydde ju i två dagar! Så nu har jag inte tagit en enda godis sen annandagen tror jag. Igår åt jag några salta kex på jobbet, lite glass och magen gör revolt. Mådde illa igår och idag har jag suttit på dass. Det går inte! Ja ja men bra är det väl det med då har jag verkligen anledning att ge fan i godiset. Jag har ju varit helt utan i över 1 år, andra året åt jag inget fram till maj 2019 men sen började jag äta kexchoklad, Savannah förde in mig på den vägen. Efter det blev det Karl Fazers hallon lakrits choklad kaka, vet ni hur gooood den är. Men nu blir det fan inget mer, det håller inte! Och när man kommer till slut punkten då är det inte ens svårt att låta bli. Så var det när jag la av sist, det var oxå efter jul INTE ett nyårslöfte, slutade då oxå mellan ju och nyår. Så uscha då, nu är det nog.

Jobb idag…. samma skift som igår 10-22….. våra helger är inte nådiga! Vi jobbar 07-19, 08-20 eller just 10-22. Så inga problem med fritiden inte!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: