Koreografier

Satt igår med den nya warm upen till zumba fitness, den är klar, det är bara att nöta på nu. Idag ska jag ta ut nya låtar till alla de andra passen med. Behöver ny warm up till toning passet oxå. Sen satt jag och testade zoom, jag var ansluten på plattan samtidigt som jag var ansluten på datorn, böt av så jag var host på dem båda för att se inställningar och ljud. Måste ju testa 🙂 Jag märkte att när jag pratade som co host så bröts ljudet, det gör det inte när du är host. Kvaliteten blev betydligt bättre när man stängde av både mick och kamera som co host märkte jag oxå. Så det är bra att veta för de deltagare som inte känner att de är nöjd med kvaliteten. Det är rätt intressant att vara ansluten på lite olika grejer så man får se hur det funkar. Men men lite nytt blir det på alla passen till nästa vecka 🙂

🎭

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: