Året kom och gick

Tänkte inte skriva någon lååång redogörelse eller sammanfattning för året som varit. Men mycket och inget har hänt under året. Jag och Nina slog våra kloka påsar ihop och blev House of Joy, två firmor under samma tak. Det har varit jätte roligt, vi slog oss fram med buller och bång. Roligt har vi haft, vi har fått vara uppfinningsrika, flexibla och hårt jobbande nu under pandemin. Men kul det har det varit och är ändå. Zoom är inte så tokigt bara man blir van 🙂

Pandemin ja…. i mars slog den klorna i Haparanda, vi fick våra första fall. Men antalet var ändå inte så många, vi låg länge på 6 fall tror jag det var. Oh fram till början av Oktober så låg vi under 15 fall. Men sen hände något, badoooong, coronan kom till stan. Vi fick en massiv ökning, under några veckor från mitten av oktober till mitten av november hade vi höga siffror. Men sen började dom att sjunka och vi var återigen nere på 6-7 nysmittade v 49 tror jag, vecka 50 var det 9. Men sen small det till igen och vecka 51 var det 19 stycken. Så nu ökar det igen och efter jul när alla varit hemma så lär det öka ännu mer.

Vi kunde ju ha öppet på House of Joy hela tiden men med restriktioner och begränsningar. Vi har ju stor lokal så man behöver inte stå på varandra. Zumba Gold passen under våren körde jag klart utomhus. Och Dance Mixen som öppnades i början av September hade jag ett max på 12 deltagare för att de skulle känna sig trygga. Men sen i oktober när det steg så drastiskt fick vi in det hos oss och efter det så har vi valt att stänga ner gruppträningarna. Vi var de första gymmet som tog det beslutet och började köra på zoom.

Men annars har mitt år varit lite upp och ner, det har varit mycket med det privata, jobbet har verkligen organisationsmässigt gått ner och bättre lär det inte bli!!! Mitt hjärta mår iallafall toppen, nu ska jag på utredning ang andningen så får vi se var det sitter denna gång. Ja ja nu ska jag in på facebook, jobbet kallar strax.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: