Äntligen igång

Körde två pass igår, Dance Mixen som egentligen är tänkt för lite äldre och Zumba Toning/Body Toning. Igår var inga nybörjare eller äldre med så jag kunde ta ut rörelserna mer på Dance Mixen, köra på lite hårdare än vad jag brukar. Vad jag har börjat med är att lägga in en låt Zumba Gold Toning. Jag tänkte att Dance Mixen är 45 minuter, jag lägger på typ 3 toning låtar så vi får en timme. Igår hade jag bara en, det var faktiskt roligt så det blir nog att jag bygger på där, kanske det blir en klass i det till slut.

När jag gjorde min Zumba Toning utbildning så hade jag tanken att köra just Zumba Gold Toning INTE vanlig toning. Det har gjorts nått försök tidigare med det och det gick inte här i stan och jag tror inte det gått hem i Torneå heller. Sen kände jag att jag har en utbildning som bara ligger och skräpar så jag satte igång vanlig Zumba Toning och den blev jätte poppis. Till Gold Toning krävs en e-learning, jag på började den men gjorde den inte klart. Först var jag lite lat och sen började det hända så mycket så jag glömde helt bort den. Men Päivi började annonsera att hon har pass i det så då blev jag inspirerad och började titta på utbildningen igen, Min test från sist var kvar så det var bara att fortsätta på den 🙂 så nu har jag även den licensen.

Efter Dance Mixen så hade jag vanlig toning och Body Toning passet, tufft men så jäkla roligt!!! Man får verkligen ge allt och våra deltagare är så super bra, de ger allt!!!! Så hörligt att vara igång igen.

💋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: