Kom och gick

Äntligen var det över, julen. Jag är inte ett riktigt fan av den måste jag säga. Men det är ju ett nödvändigt måste. Det är mysigt att träffas, att äta ihop, att glädja människor men sen är det väl det då.

På julaftons morgon eller förmiddag så kom Alicia och vi var på Julkalender på torget. Jag har ju tänkt gå sen de startade men jag har inte tagit mig tid. Men det var jätte roligt, jätte mysigt måste jag säga. Jag ångrar att jag inte varit på fler.

Vid 15 åt vi, vi brukar ju kolla Kalle men i år hppade vi över det för Alicia skulle iväg till Mathilda och de ville ha henne senast 16.30. Och vi skulle ju hnna dela julkalppar oxå. Tur att vi inte är någon lång ätar familj, det är rätt snabbt överstökat med maten.

Det finns foton från själva tomtandet men de har Savannah och hon har inte skickat ut dom till mig än. Så jag lägger ut när jag fått dom. Efter att alla farit så for jag iväg och jobbade en stund. Tomten var ju beställd till jobbet oxå och sen har en av de tänkta vikarierna fått covid och en annan har testat sig. Så det fattades folk. Nå jag gick in och jobbade då fast att jag hade semester.

Efter all mat, fika och godis så mådde jag så illa! Min mage är ju inte riktigt i form just nu. Jag var tvungen att spy till slut. Det satt fast nånstans och jag mådde så jävla dåligt. Så igår blev det inte många knop, jag försökte äta lite men började må illa. Så på kvällen efter att jag tog en skink macka så ar det bara att spy igen. Jag mår ännu inte riktigt 100. Så idag får det nog bara bli flytande så magen återhämtar sig.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: