Dan före …….

Började dage igår med att blåsa iväg till Kalix och undersöka mitt hjärta. Jag har ju haft känningar i andningen länge nu och ibland lite tryck. Nå de gjorde nytt ultra men allt var ok, du är som ny sa de, det finns inga ärr ens efter infarkten! Du är 100% återställd. Den lilla förträngning jag har kvar stör inte mig alls sa de. Men de ska utreda varför jag inte får luft så ny blir det ordentliga undersökningar av lungor och sen ska de kolla sköldkörteln. Så det var bara att köra på sa de 🙂

Sen var jag och julshoppade litegrann, lite till Savannah och lite till Danne. Hem göra mat, Dennis och Alicia kom. Vi öppnade hennes luckor i julkalendern jag gjort. Sen gjorde jag lussekatter, bakade ut dom. For till lokalen med Nina, vi filmade lite. Hem och göra julstjärnor. När jag fick kasta upp mina ben på soffan så sov jag som en stock!

Idag har jag redan varit en sväng och handlat, hämtat mediciner och varit förbi lokalen, läs det inlägget. Det är plus grader ännu och inte en gnutta snö. Men det har lovat att det ska börja snöa idag och till helgen har de lovat -20 grader. Så det svänger fort här uppe.

Nä nu ska jag iväg och luncha med Stefan och sen väntar jobbet.

God Jul på er alla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: