Kalix

Idag bär det av till Kalix, jag ska till läkaren eftersom jag inte mått så bra senaste tiden. Jag var n i somras med andnöd, tung och andas, krafterna svek mig totalt ibland, jag var tröttare än vanligt. Nå det menade på att inget av det har med mitt hjärta att göra. De ändrade i mina mediciner och jag blev som bättre. Men nu är det tillbaka igen, jag är mer andfådd, jag är tröttare. De ringde från Kalix för att göra en check och då blev hon oroad hjärtsköterskan och jag fick tid på en gång. Så idag blir det samtal med läkare och ultra av hjärtat. Det finne ett kärl de inte gjort något åt, där det satt en förträngning. Men de lämnade den i och med att de andra tog sån tid. Så får se om det är dags att ta den nu eller är det bara mina mediciner som spökar?

När jag kom hem efter jobbet igår så kom världens finaste Alicia, hon har sin julkalender att öppna och hon har varit hon Mathilda i en vecka så det var 7 luckor för henne, det är ju roligt om nått. Efter det for vi till stallet jag och Savannah, hängde med Apan, man kan inte som komma över hur fin han är! Vi pratade med Anette att det kanske är dags för oss att börja rida för att hjälpa Eva lite mer med honom. Det är inte lätt att jobba heltid och sen ännu ha små barn hemma. Nä nu ska jag fixa frillan och sen iväg till Kalix.

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Ethel
    Dec 23, 2020 @ 00:04:10

    Hoppas det gick bra för dig hos läkaren i Kalix, håller tummarna för att det inte är nåt stort ”krångel”. Kram och God Jul

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: