Sov lite längre

Jag brukar ju stiga upp vid 05 när jag jobbar morgon, jag tycker om att sitta och ta det lugnt dricka kaffet oh bara vara innan jag ska iväg till jobbet. Men idag var jag så trött så jag sov till 05.45 och jag tycker att jag inte hinner något! Nu har jag bara druckit en kopp kaffe och den är kvart över 6. Måste fixa håret lite och sen är det ju dags att dra.

Gårdagen på jobbet gick riktigt fort. Efter att alla stigit upp och all personal var på plats, alla hade fått sitt så drog jag och Minna iväg på julklapps inköp. Det var riktigt roligt att få köpa lite julklappar till vår brukare. Det blir en lite annorlunda jul hos oss, de är ju hemma de flesta i år.

Nä nu fixa sig lite och sen kallar jobbet. Jag jobbar ensam på morgonen så det går inte att komma för sent, natten vill hem de med.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: