Jobbhelg

Stigit upp 05.30, jobb helg framför mig. Enligt klockan har jag sovit 4 timmar och 39 minuter och återhämtat mig bra. Det känns oxå att återhämtningen varit bra för jag är inte trött och har ändå inte sovit så många timmar.

När jag kom hem efter jobbet igår så käkade jag och sen vilade jag knappa timmen. Steg upp, Danne hölt på att göra julgodis, Rocky Road, jätte gått, vi tjuvsmakade lite. Jag började slå in julklapparna, det hade ändå blivit litegrann. På måndag ska jag iväg och köpa de sista. Sen är det julbak kvar eftersom mina julstjärnor bara blev skit sist! Så nya ska bakas på måndag. Jag har ju ställt in mina pass så jag hinner.

Idag ska jag och Minna och fixa lite julklappar på jobbet, de är ju hemma numer hos oss under jul. Så det blir ändå en rolig helg med julstök på jobbet Jag gjorde en julskinka i en lägenhet igår, han hade det som önskemål, killen jag jobbade med så iväg och handla och in med skinkan i ugnen. Nä nu ska jag fixa frillan i sedvanlig ordning, kolla facebook och sen iväg till jobbet, jag börjar 07 idag.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: