Så super nöjd!

Själva passet igår gick väl bra, det var på två ställen som jag svamlade lite grann. I Strong går det ju så fort och tappar du på ett ställe så får man nästan vänta tills man kan hopp på koreografin igen. Jag brukar inte tappa en hel frekvens men det gjorde jag igår!! Uiiii det är ju bara frågan om några sekunder men jag hatar det för det! Men vad jag är mest nöjd över att hjärtat höll. Jag har haft känningar av nått, jag vet inte vad, jag vet inte ens om det är hjärtat. Jag har försökt tänka tillbaka på tiden då innan infarkten, hur det kändes hur det var, hur det var när jag väl fick min infarkt. Symtomen är nått liknande, jag känner att kondisen blir sämre och sämre, jag har haft lite tryck över bröstet. Men som igår tex då kunde jag köra på nästan som vanligt eller jag jag körde på som vanligt och jag kände ingenting. Så det känns bra. Nu ska jag ju in på tisdag och göra ultraljud på hjärtat och träffa läkare så då får vi se om det finns förändringar sen sist. Jag har ju ett kärl till som behöver en stent men de lämnade den för det var inte akut med den. De andra två tog sån tid i och med att det var långa stentar som sattes in. Nå vi får se på tisdag vad som sägs. Men nu tar jag lite julledig ifrån passen, nästa blir smälta skinkan pass den 26/12 🙂

❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: