Rantade på stan

Jag rantade runt lite på stan igår, köpte lite julklappar och tittade på andra som jag tänkt köpa osv. Det blev några timmar. Munskyddet är på och nu börjar man bli van det. Konstigt att man vänjer sig egentligen, nu tänker man nästa inte på det. Jag tittade igår när jag var på ICA, nu får man blickar om man inte har munskydd, de flesta har det nu. Konstigt tänkte jag, det är det som är det normala idag. Vem hade trott att det skulle bli så här när man började höra om corona då i början av mars. Nu sägs det ju att det blir toppar igen efter jul. Jo det tror jag med, folk kommer hem söderifrån och det är mycket corona i tex Stockholm, man ska kanske sitta på en flygplats och vänta, du ska åka i ett flygplan eller kanske en buss för att ta dig upp. Så det kommer garanterat att stiga efter jul igen. Hoppas bara inte så mycket som sist.

Jobbet kallar idag, jobb hela helgen och måndag, men sen är jag ledig hela en hel dag, jobbar 23:e men sen har jag semester den 24:e och efter det ledig helg! Så min jul blir att stressa ihop under tisdagen, Danne får ta handlingen i helg och städningen av vardagsrum och kök. Så sedan är vi klara med julstöket 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: