Ledig kväll

Jag hade en ledig kväll igår, de var ju Onsdag så inga pass. Kom hem, Petra kom förbi en sväng, vilade en stund och sen lagade jag mat. Jag och Savannah var på stan och tog en tur. Hon är ju hemma med förkylning eller nått, covid är taget så hon får inte gå till skolan förrän svaret kommit. Så hon har skiiiit tråkigt för hon är frisk nu. Mest troligt är det väl en förkylning men man vet ju aldrig.

Det var riktigt skönt att inte ha något to do igår. Jag har planerat vad jag ska göra idag så då får vi se när jag hinner ut på span. Fast först kolla igenom Strong, jag har pass idag 🙂

Nästa veckas måndag och tisdags pass är inställda. Jag brukar ju ALDRIG göra sånt. Jag är ju aldrig ens sjuk, jag hade inställt en månad efter att jag fick infarkten men sen började jag som smått igen med pass. Men nu har jag inte mått riktigt bra igen, jag ska in till Kalix på tisdag för check. Sen har jag massor kvar att göra och det är jul om en vecka!!!!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: